Flyttstädning – vi hjälper dig bli klar med flyttstädningen i tid

Behöver du hjälp med flyttstädning? Att flyttstädningen utförs ordentligt och grundligt är mycket viktigt, oavsett om det rör sig om en bostadsrätt, hyresrätt eller villa. Städningen ska i vilket fall alltid vara väl utförd. Städlx kan ta hand om hela processen och se till att du får en fackmannamässigt utförd flyttstädning till fast pris. Kontakta oss idag för offert på flyttstäd!

Begär offert

Vad ingår i flyttstädning

Vid en flyttstädning går vi igenom hela bostaden och ser till att den blir klar för avflyttning. Man kan säga att normal rengöring, dammtorkning och fönsterputsning av din bostad ingår i flyttstädningen. Behöver du ytterligare tjänster går det bra att beställa till extra städning av balkong, garage eller förråd.

1. Möbler och lösöre

Bostaden behöver tömmas på möbler och lösöre före flyttstädningen kan ske.

2. Avfrostning av kyl och frys

Glöm inte att tömma och frosta av kyl och frys i god tid före flyttstädning.

3. Flytt av tung inredning

Tung inredning som kyl, frys, spis och badkar, som behöver städas bakom, behöver du i förväg flytta fram.

Vad kostar flyttstädning?

Sedan juli 2009 betalar du endast halva priset för hushållsnära tjänster med hjälp av det så kallade RUT-avdraget. Det innebär alltså städning av ditt hem för halva priset, 275 kronor per timme. Dyrare än så är det inte. Förutsatt att du beviljas avdrag så får du din rabatt avdragen direkt på fakturan och behöver inte själv ansöka om avdraget. Det sköter vi. Läs mer om RUT-avdraget på skatteverkets webbplats.

För att kunna göra en rättvis bedömning av kostnaden för flyttstädning så behöver vi bland annat få veta hur stor din bostad är, hur många rum och toaletter som finns etc. Använd formuläret här nedanför för att begära en offert.

    Be gärna om en offert på flyttstäd!

    Fyll i dina uppgifter och skicka in en förfrågan om kostnadsfri offert så återkommer vi inom kort med ett förslag!

    1 + 15 =

    Telefon: 036 - 12 14 27

    StädLyx – städning i Jönköpingsområdet