Kontakta oss gärna!

Hör gärna av dig med frågor och funderingar kring städning av hus, lägenheter och kontor!

Begär offert
Telefon: 036-121447
E-post: kontakt@stadlyx.se
Jönköping och Mullsjö med omnejd

Kontakta oss

6 + 12 =

Frågor och svar

Vad kostar det att få mitt hem städat?

För att kunna göra en rättvis bedömning av städbehovet behöver vi bland annat få veta hur stor din bostad är, hur många rum och toaletter som finns etc. Använd formuläret här nedanför för att få ett pris på städning av just ditt hem.

Vilka tider städar ni?

Vi städar normalt helgfria vardagar mellan 8-16. Vi försöker alltid anpassa tiderna så de ska passa så bra som möjligt för dig.

Kan jag välja enbart dammsugning?

Ja, om du till exempel föredrar att sköta det mesta av städningen själv, men har lite vårt att hinna med, så kan du enkelt bara beställa veckovis dammsugning av bostaden.

Behöver jag förbereda mitt hem för ett städbesök från Städlyx?

Nej, det behöver du inte. Men vi städar effektivare om det inte ligger saker framme på golven och på de ytor som ska städas. Då hinner vi helt enkelt städa mer på samma tid.

Hur fungerar RUT-avdraget?

Sedan juli 2009 betalar du bara halva priset för hushållsnära tjänster med hjälp av det så kallade RUT-avdraget. Det innebär alltså städning av ditt hem för halva priset, 250 kronor per timme. Dyrare än så är det inte. Förutsatt att du beviljas avdrag så får du din rabatt avdragen direkt på fakturan och behöver inte själv ansöka om avdraget. Det sköter vi. Läs mer om RUT-avdraget på skatteverkets webbplats.

Putsar ni även fönster?

Ja, men här arbetar vi med duktiga partners som kommer och putsar dina fönster när du önskar. Idag väljer flera av våra kunder att prenumerera på fönsterputsning, två gånger per år. På så vis håller du alltid en bra grundnivå.

Be gärna om en offert!

Fyll i dina uppgifter och skicka in en förfrågan om kostnadsfri offert så återkommer vi inom kort med ett förslag!

1 + 10 =

Telefon: 036 - 12 14 27

StädLyx – städning i Jönköpingsområdet