Hemstädning – minska stressen och få mer tid över till annat

Med hemstädning menar vi städning hemma i bostadslägenhet eller villa. De flesta älskar att komma hem till ett nystädat hem. Och det gör vi också. Det är faktiskt just den känslan som motiverar oss till att göra ett extra bra arbete med att städa ditt hem. Gör som många andra, unna dig lite städhjälp i ditt hem. Det är du faktiskt värd! Berätta om just ditt behov och be oss om en kostnadsfri offert på hemstäd.

Begär offert

Hur ofta vill du få hjälp med städning i hemmet?

De flesta av våra hemstädskunder vill att vi städar en gång i veckan eller varannan vecka. Men om behov finns så kan vi självklart städa oftare. Vi anpassar tiden och frekvensen till behovet och önskemålet. Det betyder att du får bestämma hur ofta och hur länge vi ska hjälpa dig. Om du till exempel föredrar att sköta det mesta av städningen själv, men har lite vårt att hinna med, så kan du enkelt bara beställa veckovis dammsugning av bostaden.

Veckostädning

Med regelbunden städning får du en skön upplevelse av att alltid ha ett fräscht och fint hem. Välj mellan städning varje vecka eller varannan vecka.

Månadsstädning

Med månadsstädning säkerställer du att ditt hem rengörs ordentligt minst en gång per månad. Där emellan underhåller du själv.

Regelbunden delstädning

Föredrar du att själv sköta en del av städningen? Då kan du låta oss ta hand om vissa delar. Genom att låta Städlyx regelbundet sköta dammsugning och våttorkning av golv så minskar din egen arbetsbörda.

Vad kostar hemstädning?

Sedan juli 2009 betalar du bara halva priset för hushållsnära tjänster med hjälp av det så kallade RUT-avdraget. Det innebär alltså städning av ditt hem för halva priset, 275 kronor per timme. Dyrare än så är det inte. Förutsatt att du beviljas avdrag så får du din rabatt avdragen direkt på fakturan och behöver inte själv ansöka om avdraget. Det sköter vi. Läs mer om RUT-avdraget på skatteverkets webbplats.

För att kunna göra en rättvis bedömning av städbehovet behöver vi bland annat få veta hur stor din bostad är, hur många rum och toaletter som finns etc. Använd formuläret här nedanför för att begära en offert.

Skicka en offertförfrågan på hemstädning

6 + 10 =

Telefon: 036 - 12 14 27

StädLyx – städning i Jönköpingsområdet